Sverige upplever en riktig golf-boom.

Med högt tryck på banorna är det viktigt att vara väl förberedd inför golfsäsongen. Ett bra tips är att se över både utrustningen och allt från kroppen till knoppen. En skön massage som lossar spänningar kan vara en perfekt början på säsongen.

Kika till exempel in och läs mer här, för att se Naprapatlandslagets erbjudanden för golfspelare. Som golfspelare går du långt och mycket. Därför kommer du behöva ta hand om dina fötter för att undvika trötta fötter och skavsår. En bra idé är att investera i sköna sockor som är avsedda för golf, utan skavande sömmar. Golfspelare är också mycket utsatta för UV-strålning. Följaktligen behöver du förbereda dig med ett riktigt bra solskydd.

En solkräm eller solspray som är avsedd för sport och sitter kvar även när det blir svettigt värre. Tänk på att även skydda ovansidan av händerna som blir mycket utsatta för solen under golfspel. Ett rejält stort paraply skyddar dig också bra mot solens strålar. Slutligen behöver du ett par bra solglasögon.

Svenska Golfförbundets hemsida hittar du bland annat alla aktuella golfregler för 2021. Liksom bra tips för nybörjare. De senaste golfnyheterna hittar du på bland annat på hemsidan för Svensk Golf.