Spela golf i andra länder än Sverige – åk på en golfresa

Det finns inget bättre än en runda golf med vänner eller familj. Det får gärna vara en lagom varm och solig dag när rundan väl blir av. Om du har tröttnat på att spela på samma banor hela tiden finns det möjlighet att göra golfresor ut i världen.

Om du vill ta med dig din familj eller vänner på en oförglömlig golfresa, ta en titt online och hitta en resa som passar er bäst. Det finns företag som har färdiga paket, men du kan också skräddarsy en egen resa efter dina önskemål.

Många olika val

Det finns flera länder i Europa som har otroligt fina golfbanor. Frågan är vad du vill ha för klimat när du spelar. Om du föredrar sol och värme är Spanien och Italien otroligt bra val. Gillar du lite mildare väder på sommaren kanske England eller Skottland passar bättre. Då slipper du den där tryckande hettan som uppstår i varmare länder.

Om ni är sugna på att åka lite längre finns det många bra val. Det går inte att sticka under stol med att USA har några av de bästa banorna i världen. Varför inte ta en trip till USA och testa på några av deras banor?