Golfa i Höga Kusten

Säg vad det vidunderligt vackra Höga Kusten inte kan erbjuda den nyfikne, men framförallt den sport intresserade. Här finns det flera framgångsrika föreningar inom såväl fotboll, hockey, golf, backhoppning och mycket annat. Med andra ord kan man beskriva Höga Kusten och Ångermanland som en sportambassadör och flera välkända sportutövare har en gång startat sin karriär just där. 

Är du en sann golfare som gillar att golfa på välskötta och lyxiga anläggningar då får du inte missa Veckefjärdens golfklubb som ligger 4 minuter söder om Örnsköldsvik. Hit kan du som ny eller rutinerad golfspelare vända dig om du vill spela på en riktigt fin och välskött anläggning i natursköna miljöer.

Kommer du från en annan stad eller rent av land, så finns här ett fint hotell i direkt anslutning till Golfanläggningen, där kan du som också är en sann gourmand njuta av exceptionellt god mat och dryck. Gå in på Veckefjärden.com för mer info om priser, banor, mat och logi. Örnsköldsvik är en relativt liten hamnstad med ett fantastiskt geografiskt läge, staden ligger i Mellansverige och ingår i Höga Kustens världsarv. Här bor ca 60 000 invånare utspritt över hela kommunen, här integreras stad och land på ett attraktivt sätt.

Staden har också goda kommunikationer, fina restauranger och ett aktivt klubbliv. Gillar du att shoppa så hittar du dem flesta stora kedjor här i någon av stadens två gallerior, dessutom kan du hitta unika detaljhandlar med ett spännande och lokalt utbud.

Passa på att besöka denna mångsidiga hockeystad i samband med något av stadsarenans event, varför inte göra ett besök i Örnsköldsvik i samband med Melodifestivalens deltävling. Ät gott och njut av en spektakulär kväll i sann familjeanda hos restaurang Vicktory. Vill du veta mer om restaurangen eller kommande event på Fjällräven center så hittar du dem på Modohockey.se.